Wednesday 10 April 2013

Καλησπέρα σε όλες! Αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση στο blog και θα ξεκινήσω με ένα tip. Η άνοιξη μπαίνει για τα καλά! Ο ήλιος λάμπει και γι' αυτό θα πρέπει από τώρα να αρχίσουμε να προσέχουμε! Από 'δω και πέρα θα πρέπει
όπως και δήποτε να χρησιμοποιούμε προϊόντα με δείκτη προστασίας. Τέτοια είναι κρέμες ημέρας, αντηλιακές κρέμες αλλά και προϊόντα μακιγιάζ! Να προσέχετε πάντα τι αναγράφεται πάνω στην συσκευασία.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας με Δ.Π.15, αλλά μου φαίνεται σιγά σιγά θα βγάλω το αντηλιακό μου!

Για μακιγιάζ προτείνω την Ideal Flawless ΒΒ Cream της Avon. Προσφέρει ενυδάτωση, κάλυψη, αλλά και προστασία από τον ήλιο! Όσες το έχουν δοκιμάσει, έχουν ξετρελαθει και αναθεωρήσει για τις κρέμες ΒΒ! Το καλό με αυτήν την κρέμα είναι ότι μπορείτε να την βρείτε σε 6 αποχρώσεις, για να βρείτε ακριβώς αυτήν που σας ταιριάζει!


Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιείται ένα καλυπτικό προϊόν, χωρίς χρώμα. Συγκεκριμένα, το Face Perfector (Δ.Π. 20) της Avon. Είναι ένα προϊόν κάλυψης, χωρίς χρώμα, που προσδίδει μια ματ όψη. Φοριέται μετά την ενυδατική κρέμα, κι αν κάποια θέλει, φοράει και make-up από πάνω! 


Ανεπιφύλακτα προτείνω για make-up το Ideal Flawless (Δ.Π. 15) της Avon. Έχει πολύ καλή κάλυψη, χωρίς να χρειάζεται πούδρα από πάνω! Δεν έχω άλλα λόγια να πω γι' αυτό το προϊόν! Είναι απλά τέλειο! Ό,τι θέλει μια γυναίκα από ένα make-up!




Τέλος, για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, με τάση για πανάδες, προτείνω μια αντηλιακή κρέμα με μεταλλικά στοιχεία. Όσες έχουν τέτοιες επιδερμίδες πρέπει από τώρα να αρχίσουν να προσέχουν πολύ και να χρησιμοποιούν ενυδατικές κρέμες κατά των δυσχρωμιών.
Προτείνω την αντηλιακή κρέμα με μεταλλικά στοιχεία για ευαίσθητες επιδερμίδες της Avon (Δ.Π. 30).


Ελπίζω να σας βοήθησα! Καλή άνοιξη γεμάτη χρώματα!!




1 comment:

  1. Η αντηλιακή κρέμα είναι πάρα πολύ καλή!! Με έσωσε πέρσι το καλοκαίρι τις ατέλειωτες ώρες που περίμενα στη στάση!! Νομίζω ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσω πάλι! =)))

    ReplyDelete