Friday 14 March 2014

Μαροκινό Αργανέλαιο: Το θαύμα στην περιποίηση μαλλιών!

Καλησπέρα σας!

Θερμαντική αγωγή
με Μαροκινό Αργανέλαιο by Avon
Φαντάζομαι όλοι έχετε ακούσει, λίγο πολύ, και με διάφορες ονομασίες, για το Μαροκινό Αργανέλαιο. Όσα προϊόντα το περιέχουν είναι πραγματικά ενυδατικά και κάνουν πολύ καλό, είτε είναι για το σώμα είτε για τα μαλλιά.

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει τα
Advanced Techniques Moroccan Argan Oil by Avon, σαμπουάν και μαλακτικό και μου είχαν αρέσει πολύ! Πρόσφατα λανσαρίστηκε και ένα νέο προϊόν: θερμαντική αγωγή με Μαροκινό Αργανέλαιο. Η συσκευασία του είναι σε σωληνάριο κει έχει μια πηκτή διάφανη υφή. Τη θερμαίνετε σε ζεστό νερό για ένα λεπτό και μετά εφαρμόζετε στα μαλλιά σας, μετά το σαμπουάν και το μαλακτικό, και κάνετε μασάζ στα μαλλιά και το κεφάλι σας. Το αφήνετε για 1-2 λεπτάκια και μετά ξεβγάζετε.

Προσωπικά, δε διάβασα μάλλον καλά τις οδηγίες και νόμιζα το μαλακτικό έμπαινε μετά. Τελικά δεν έβαλα καθόλου μαλακτικό. Τέλος πάντων!
Μετά το ζέσταμα η αγωγή είναι τελείως ρευστή. Στην αρχή, για να είμαι ειλικρινής, δε μου γέμισε και πολύ το μάτι, αλλά μετά το ξέβγαλμα την κατάλαβα αμέσως τη διαφορά! Τα μαλλιά μου ξέμπλεξαν αμέσως κι έγιναν πολύ μαλακά. Κι μετά στο χτένισμα είδα διαφορά. Ξεμπέρδεψαν αμέσως και χωρίς παίδεμα και το φορμάρισμά τους έγινε ακόμη καλύτερο. Δεν έχω λόγια! Έχω ενθουσιαστεί!
Και φυσικά, μετά έβαλα και το σέρουμ της ίδιας σειράς. Ενυδατώνει την τρίχα χωρίς να της προσθέτει λιπαρότητα. Συνήθως το εφαρμόζω σε όλα τα μαλλιά πριν το πιστολάκι και στις άκρες μετά το ίσιωμα.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, είτε έχετε μαλλιά που θέλουν άμεσα περιποίηση, είτε απλώς θέλετε να κάνετε λίγο σπα στο σπίτι. Όπως και να 'χει, η άνοιξη έχει έρθει και ο ήλιος κάθε μέρα ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας. Γι' αυτό πρέπει από τώρα να αρχίσουμε την συστηματική περιποίηση, για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική κι αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω στον εαυτό σας!

Bάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!


Μαλακτικό, σαμπουάν, serum και θερμαντική αγωγή
με Μαροκινό Αργανέλαιο by Avon

No comments:

Post a Comment