Wednesday 14 May 2014

Τα νέα βερνίκια νυχιών με τελείωμα gel by Avon!!!


Βερνίκια νυχιών με τελείωμα gel by Avon
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Πώς τα περνάτε? Ελπίζω φανταστικά!

Μιας και που μπήκε η άνοιξη και ο καιρός είναι καλός, φαντάζομαι πως όλες αρχίσαμε να δίνουμε λίγη περισσότερη σημασία στην περιποίηση των νυχιών. Η Avon λοιπόν, μόλις λανσάρισε τα νέα βερνίκια νυχιών με τελείωμα gel! Ακούγεται καλό? Είναι!

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Avon για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω δύο από τα παρακάτω βερνίκια! Είναι μια εταιρία που είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή και τους συνεργάτες της και μην ξεχνάμε το μεγάλο έργο που κάνει με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφίες σε απομακρυσμένες περιοχές κι όχι μόνο!


Στο θέμα μας!

Αυτά τα νέα βερνίκια λοιπόν, ήρθαν για να μας καταπλήξουν! Είναι διαθέσιμα σε 19 απίθανες αποχρώσεις, για όλες τις εποχές και σε πολύ καλή προσφορά! Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

Βερνίκια νυχιών με gel finish by Avon: Parfait Pink,  Roses Are Red και 
Glimmer, Dazzle pink, Verry Berry, Marine blue, Sheer love,  Mauvelous, Purplicious, Fire Cracker
Για να έχουμε μια εικόνα από κοκκινο-ροζ αποχρώσεις.
Βερνίκια νυχιών με gel finish by Avon: Orange Crush, Fire Cracker, 
Roses Are Red
και 
Parfait Pink, Fabulous

Υπόσχονται τα παρακάτω 5 οφέλη:

1) Λάμψη gel
2) 3 σε 1: καλυπτικό, βάση και χρώμα
3) Πλήρης κάλυψη με ένα μόνο πέρασμα
4) Επαγγελματικό τελείωμα, χωρίς κόστος
5) Δεν χρειάζεται λάμπα UV

Εμείς που τα δοκιμάσαμε, ενθουσιαστήκαμε! Το χρώμα διαρκεί περισσότερο, γυαλίζει περισσότερο και στεγνώνουν και γρήγορα! Ανέλπιστα γρήγορα θα έλεγα!
Με λίγα λόγια, όντως το προϊόν προσφέρει όσα υπόσχεται και παραπάνω! Οι περισσότερες αποχρώσεις, δεν χρειάζονται καν δεύτερο πέρασμα!

Επιστράτευσα λοιπόν, οικογένεια και φίλες και ξεκινήσαμε τις δοκιμές!

Το Σαβατοκύριακο λοιπόν, έκανα όλες μου τις δουλειές, χωρίς γάντια, για να τα τεστάρω σε όχι καθημερινές και απαιτητικές συνθήκες. 
Το τεστ το πέρασαν με άριστα! Δεν έπαθε τίποτα η γυαλάδα τους, ακόμα κι όταν χρησιμοποίησα οινόπνευμα. Το μόνο που τα θάμπωσε, χωρίς να τα χαλάσει όμως, ήταν η χλωρίνη. Λογικό κι αναμενόμενο θα έλεγα, αλλά δε μας πειράζει αυτό. Προσωπικά με ενδιέφερε το οινόπνευμα, που το χρησιμοποιοώ συχνά στο εργαστήριο, και επιτέλους δεν θάμπωσε το φρέσκο μανικιούρ μου!

Προσωπικά το αγαπημένο μου είναι το Parfait Pink. Ένα έντονο ροζ χρώμα, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι και πάντα μέσα στη μόδα! καιρό έψαχνα να βρω τέτοια απόχρωση. Όπως και το Roses Are Red, το οποίο είναι το κλασσικό κόκκινο και φοριέται όλο τον χρόνο! 

Ζήτησα λοιπόν, από όσες τα έχουν δοκιμάσει, να μου πουν τη γνώμη τους.

Θεοδώρα: Φοβερά τα χρώματα κι εξαιρετική εφαρμογή! Εκτός του ότι στεγνώνουν πολύ γρήγορα, έχουν και μεγάλη διάρκεια!
Αγαπημένο: Dazzle Pink.

Ανδριάνα: Ωραία καλοκαιρινά χρώματα, με πολύ μεγάλη διάρκεια και μια φυσική γυαλάδα στο τελείωμα.
Αγαπημένο: Glimmer.

Μαίρη: Έχουν φοβερά χρώματα, καλύπτουν άψογα με μια μόνο στρώση και είναι πολύ γυαλιστερά! Έχουν μεγάλη διάρκεια και πολύ καλή τιμή! 
Αγαπημένα: Fire Cracker και Very Berry.

Το πιο εντυπωσιακό απ' όλα είναι ότι και δυο και τρεις στρώσεις να εφαρμοστούν, δε φαίνεται σαν ψεύτικο και ούτε είναι και πολύ παχύ. Ξέρετε, σαν να έχει χυθεί πλαστικό επάνω. 
Να πω εδώ ότι εφαρμόζοντας και δεύτερη στρώση, κρατάει μια-δυο μέρες παραπάνω, ενώ δεν κάνει μεγάλη διαφορά στο χρώμα ή την λάμψη. Επομένως, μπορεί να παραλειφθεί αυτό το βήμα. Φυσικά, ξεβάφεται κανονικά όπως όλα τα βερνίκια νυχιών, και πιο εύκολα για να είμαι ειλικρινής, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. 
Μπορείτε να τα βάλετε και χωρίς βάση. Προσωπικά έτσι εφάρμοσα τα χρώματα και παρατήρησα ότι το νύχι από κάνω έμεινε καθαρό, κι ας είχα βάλει το κόκκινο από πάνω.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι κάποια βερνίκια που έπεσαν στα χέρια μας κι έχουμε περάσει μόνο μια στρώση και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικόΤα χρώματα είναι τόσο ζωντανά, που τα θέλεις όλα!

Tip to tip: Εάν θέλετε να κάνετε και δεύτερη στρώση, προτείνω να την κάνετε κάποιοες ώρες μετά την πρώτη, για να είστε σίγουρες ότι θα στεγνώσει αμέσως!

Οι αποχρώσεις που δοκιμάσαμε μέχρι στιγμής είναι:

Βερνίκια νυχιών με gel finish by Avon: Parfait Pink, Mauvelous, Roses Are Red, Purplicious

Βερνίκια νυχιών με gel finish by Avon: Marine Blue

Βερνίκια νυχιών με gel finish by Avon: Dazzle Pink, Glimmer

Σίγουρα θα πάρω κι άλλα χρώματα! Δεν τα χορταίνω!

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει? Πώς σας φάνηκαν? Ποια είναι η αγαπημένη σας απόχρωση?

Bάλτε όλα τα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

4 comments:

  1. θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! επιτέλους ένα μανό που δεν χαλάει με τις δουλειές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα! Όντως είναι πολύ ανθεκτικά και με μια στρώση μόνο! Έχω κατενθουσιαστεί! Το καλύτερο μανό που έχω δοκιμάσει μεδιαφορά κι απόλυτη ειλικρίνεια!
      Για λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο rallouavonblog@gmail.com. Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στο Blog για όλα τα τελευταία νέα! ;)

      Delete
  2. πολυ ωραιο ποστ! εχω κι εγω δοκιμασει αυτα τα βερνικια , ηδη εχω πεντε στη συλλογη μου, τα αγαπω!!
    κατερινα απο beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ReplyDelete