Wednesday 22 May 2013

Περιποίηση προσώπου- θαμπές κι αφυδατωμένες επιδερμίδες

Οι περισσότερες από εμάς εμφανίζουν κάποια στιγμή θαμπή επιδερμίδα. Αυτο οφείλεται κυρίως στην κούραση και την αφυδάτωση! Την αφυδάτωση μπορούμε να την ελέγξουμε κάπως, αλλά την κούραση, όχι και τόσο. Με τέτοιους ρυθμούς, είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Διάβασμα, δουλειά κι όλα αυτά!

H αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα υποφέρει από
έλλειψη νερού. H όψη της είναι θαμπή και μπορεί να εμφανίζει λεπτές οριζόντιες γραμμές, ενώ στην αφή είναι τραχιά και ανομοιογενής. Αφυδατωμένη μπορεί να είναι ακόμη και η λιπαρή επιδερμίδα.

Τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό; Να επιλέξουμε προϊόντα για λάμψη. Αυτό ειναι η λύση στην κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα. 

Έτσι, για τις θαμπές επιδερμίδες, σας προτείνω τη σειρά Truly Radiant με το Σύμπλοκο Aronia Berry για ενυδάτωση και την τεχνολογία Optic Pearl για λάμψη. 

Αυτή η σειρά αποτελείται από:
  • Ενυδατική κρέμα με ΔΠ20, που εξομαλύνει άμεσα τον τόνο της επιδερμίδας. Το καλό με αυτήν την κρέμα είναι οπτική είναι σε σωληνάριο. Άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρετε μικροοργανισμούς από τα χέρια σας στο προϊόν, κι αυτό θα κρατήσει για περισσότερο. Επίσης βολεύει να το κουβαλάτε και στην τσάντα σας!
  • Ζελέ ματιών, που απορροφάται γρήγορα και μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.
  • Δονούμενη ρολλέτα ματιών για άμεση λάμψη των ματιών. Η ρολλέτα κάνει μασάζ, πράγμα που βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, και η κρέμα δίνει λάμψη. 
  • Ενυδατική κρέμα προσώπου με ΔΠ 15. Η επιδερμίδα δείχνει να λάμπει από μέσα!
  • Προστατευτική Αγωγή Λιποσωμάτων, εμπλουτισμένη με βιταμίνες που προστατεύουν την επιδερμίδα από το φαίνεται κουρασμένη επιδερμίδα! Είναι η καλύτερη ενυδατική κρέμα που έχω δοκιμάσει! Βέβαια μπορείτε να την βάλετε και το πρωί, αλλά μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας!
  • Κρέμα (νυχτός) αναδόμησης Emulsion. Δίνει άμεση λάμψη. Είναι στοχευμένη αγωγή και την προτείνω για τις πιο ώριμες και ταλαιπωριμένες επιδερμίδες. 
  • Αναζωογονητικό καθαριστικό. Απομακρύνει την επιδερμίδα, δίνοντάς της λάμψη.

Σειρά Truly Radiant.

Προστατευτική αγωγή με λιποσώματα.
Δονούμενη ρολλέτα ματιών.

Χτες το βράδυ δοκίμασα τη δονούμενη ρολλέτα κι ενθουσιάστηκα! Δεν είναι τίποτα! Δεν νιώθεις στο μάτι τίποτα! Απλώς απλώνεις την κρέμα με τη ρολλέτα! Το θετικό είναι ότι σε μισό λεπτό τελειώνετε. Δε χρειάζεται να απλώσετε περισσότερο το προϊόν, το κάνει η ρολλέτα για εσάς! Εύκολα και γρήγορα!


Να προσέχετε και να φροντίζεται το πρόσωπό σας και μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment