Tuesday 27 May 2014

Παρουσίαση εργασίας- the night before

Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Κοντεύουμε τέλη Μαΐου, το οποίο σημαίνει ότι φτάνει και το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Σίγουρα πολλές από εσάς θα πρέπει να παρουσιάσετε την τελική σας εργασία, είτε αφορά προπτυχιακό, είτε μεταπτυχιακό, είτε εργασιακό επίπεδο!
Είναι πολύ σημαντικό να
δείχνετε φρέσκια, παρά τα ξενύχτια που έχετε κάνει διαβάζοντας και προβάροντας την παρουσίαση. Η λαμπερή επιδερμίδα είναι το πρώτο βήμα για να εντυπωσιάσετε το κοινό σας!

Πάμε λοιπόν!
  • Το πρώτο βήμα ξεκινάει από το προηγούμενο βράδυ. Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο. Έτσι, θα ξεχάσετε τυχόν άγχος.
  • Στη συνέχεια κάντε απαλό πίλινγκ. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και το make-up θα απλωθεί καλύτερα και ομοιόμορφα. Προτιμώ τα προϊόντα 3 σε 1 (καθαριστικό, πίλινγκ και μάσκα), γιατί έχουν τον κατάλληλο μέγεθος κόκκων.
  • Το επόμενο βήμα είναι η μάσκα προσώπου. Σε αυτήν την φάση μη δοκιμάσετε κάποιο νέο προϊόν. Μπορεί να σας δημιουργήσει ερεθισμό κι αυτό δε σώζεται με τίποτα.
  • Μην ξεχάσετε και τη μάσκα ματιών! Θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και θα σας δώσει ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.
  • Έπειτα, σε ένα βαμβάκι βάλτε τη λοσιόν σας, για να απομακρυνθούν επιπλέον ακαθαρσίες, αλλά και τα άλατα από το νερό, τα οποία αφυδατώνουν την επιδερμίδα.
  • Εφαρμόστε μια κρέμα νυχτός σε μορφή τζελ, για να μην έχετε επιπλέον λιπαρότητα.
  • Κρέμα ματιών και τελειώσατε!
Προϊόντα περιποίησης προσώπου by Avon

Προτιμώ τη σειρά περιποίησης με μαύρο χαβιάρι, για να δώσω μια δόση πολυτέλειας πριν τη μεγάλη μέρα! Δοκιμάστε το! Το αξίζετε!

Tip to tip: Αποφύγετε αποτρίχωση στο πρόσωπο την προηγούμενη μέρα. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και κοκκινίλες, οι οποίες δε θα φύγουν μέχρι τη μέρα της παρουσίασης, ιδίως στην περιοχή πάνω από τα χείλη. Επίσης, σε περίπτωση που γίνει λάθος, αν έχετε κάποιες μέρες περιθώριο, θα διορθωθεί, π.χ. φρύδια.

Αυτά είχα να σας πω προς το παρόν! Αυτά έκανα κι εγώ. Σε επόμενο ποστ, θα σας πω για tips για το μακιγιάζ! Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Bάλτε όλα τα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment