Tuesday 22 October 2013

Νέο μακιγιάζ και πώς να το αναδείξετε!

Καλησπέρα σας! Τι κάνετε??
Εγώ μια χαρά και θέλω να σας πω ότι μ' έχει πιάσει μια μανία και θέλω να ψωνίζω συνέχεια. Ευτυχώς όμως, εκμεταλλεύτηκα κάποιες πολύ καλές προσφορές και δεν ξόδεψα πολλά! ;)



Πήρα αρκετά προϊόντα μακιγιάζ. Ήθελα να κάνω μια ανανέωση στα χειμερινά καλλυντικά μου και θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή γι' αυτό.


Κραγιόν wild plum, eyeliner roaring blue,
mascara cobalt cabaret-famously green-violet sizzle
Άρωμα Far away exotic, serum για τις ξηρές άκρες,
βερνίκι lioness, herbal κρέμα προσώπου


  • Άρωμα Far Away Exotic by Avon. Φανταστικό άρωμα. Σαγηνευτικό θα έλεγα. Μυρίζει υπέροχα και κρατάει όλη μέρα.
  • Κραγιόν Colortrend by Avon. Πήρα την απόχρωση Wild plum, που είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος. Ματ και πολύ ενυδατικό. Μυρίζει σαν βούτυρο κακάο, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να μένει για περισσότερη ώρα στα χείλη. Αλλά με €1,95 που το αγόρασα, δεν παραπονιέμαι! Μια χαρά είναι!
  • Eye-liner Colortrend by Avon. Πήρα την απόχρωση roaring blue. Είναι navy απόχρωση, ελαφρώς μεταλλιζέ, ίσα ίσα να του δώσει μια άλλη διάσταση. Διαρκεί όλη μέρα κι επειδή έχει λεπτό πινελάκι, δίνει το αποτέλεσμα που θέλω κα΄θε φορά (είτε λεπτή είτε χοντρή γραμμή).
  • Mascara colortrend by Avon. Εδώ πήρα 3 αποχρώσεις, μπλε (cobalt cabaret), πράσινη (famously green) και μωβ (violet sizzle). Μόνες τους δεν τις έχω δοκιμάσει. 
    Tip to tip: Πρώτα βάζω μάυρη από κάτω και μόλις στεγνώσει από πάνω την χρωματιστή. Η μπλε είναι απίστευτη! Είναι το μπλε το ηλεκτρίκ, που λέμε, αλλά δεν είναι τόσο έντονη, αλλά ούτε και άτονη. Το ίδιο κι η μωβ κι η πράσινη, φαίνονται επίσης απίστευτα! Τις έχω λατρέψει!
    Tip to tip:Αν είναι να βάλετε χρωματιστή μάσκαρα, στο βλέφαρο φροντίστε να βάλετε μια ουδέτερη απόχρωση, όπως μαύρο μολύβι ή μπεζ σκιά. Αλλιώς αν βάλετε, π.χ. μπλε μολύβι και πράσινη μάσκαρα, το αποτέλεσμα θα χάσει λίγο.
  • Κρέμα προσώπου Herbal by Avon με εχινάκια και λευκό τσάι. Πολύ ελαφριά κρέμα. Ενυδατώνει χωρίς να προσθέτει λιπαρότητα και είναι και πολύ οικονομική. Τη συστήνω για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • Βερνίκι νυχιών Colortrend by Avon. Πήρα την απόχρωση lioness. Αυτή η απόχρωση θα φορεθεί πολύ από δω και πέρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μου κράτησε μια εβδομάδα, χωρίς να χαλάσει. Να πω εδώ ότι ότι ακόμα και τα καλύτερα βερνίκια, δε μου κρατάνε πάνω από 5 μέρες, ακόμα και το ημιμόνιμο.
  • Serum για τις ξηρές άκρες. Απλά απίστευτο προϊόν. Θέλει πολύ λίγη ποσότητα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Μαλακώνει τις άκρες και βοηθάει και στο να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στα χτενίσματα, όπως το ίσιωμα. Σίγουρα θα το καθιερώσω.
Εσείς τι δώρα κάνατε στον εαυτό σας τελευταία?

Φέτος βάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment