Thursday 12 December 2013

Πώς να δείχνετε φρέσκια σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Καλησπέρα σας και πάλι! Τι κάνετε? Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα φαντάζομαι!

Σήμερα θα πούμε για το πώς να δείχνετε φρέσκιες το πρωί, χωρίς πολλές διαδικασίες και σε λιγότερο από 5 λεπτά!
Τώρα που θα έρθουν οι γιορτές, τα βράδια όλο και κάπου θα πάτε για ένα ποτό και το πρωί για καφέ. Αυτό όμως θα κουράσει την επιδερμίδα σας. Έτσι, θα σας πω 2-3 βήματα για να δείχνετε ξεκούραστες το πρωί σε λιγότερο από 5 λεπτά, 3 βασικά!

Τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείτε είναι ένα κονσίλερ, μια κρέμα ΒΒ και μια πούδρα, προαιρετικά. Βάζετε το κονσίλερ στην περιοχή των ματιών, έπειτα απλώνετε την κρέμα ΒΒ και τέλος την πούδρα, αν θέλετε, και έτοιμες!

Προτείνω τα εξής προϊόντα:
  • Concealer Ideal Flawless by Avon: Εξαιρετικό προϊόν! Είναι κρεμώδες με πολύ καλή κάλυψη. Απλώνεται εύκολα και διαρκεί περισσότερο από άλλα που έχω δοκιμάσει, χωρίς να σπάει.
  • Solutions BB cream by Avon: Αυτό το προϊόν είναι το ιδανικό! Ενυδατώνει, καλύπτει, εξομαλύνει την επιδερμίδα, έχει δείκτη προστασίας και προσδίδει και λάμψη για μια πιο υγιή εμφάνιση! Δεν είναι λιπαρή κρέμα και κάνει για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Ideal Flawless BB cream by Avon: Ωραιότατο προϊόν! Είναι ακριβώς όπως και το παραπάνω! Ιδανικό για νεανικές επιδερμίδες! 
  • Πούδρα Colotrend by Avon: Την χρησιμοποιείτε μετά την εφαρμογή του make-up ή της κρέμας ΒΒ ή και σκέτη. Απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα. Η κάλυψή της είναι ικανοποιητική, για τα χρήματα που θα διαθέσετε βέβαια.

Tip to tip: Πώς να κάνετε την δικιά σας ΒΒ κρέμα: Αναμίξτε μικρή ποσότητα υγρού make-up με αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας ημέρας. Προσέξτε και προσαρμόστε τις αναλογίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας!


BB cream by Avon
Ideal Flawless concealer by Avon
Colortrend powder by Avon

Bάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment