Monday 1 July 2013

Review Ιουνίου

Γεια σας και καλό μήνα!!!

Σήμερα θα κάνω ένα review για κάποια προϊόντα που χρησιμοποίησα πρόσφατα.



Προϊόντα Ιουνίου

  • Κρεμοσάπουνο Cien(Lidl) με άρωμα Ελιάς και λευκού κρίνου. Πολύ ωραίο προϊόν. Μυρίζει πολύ ωραία. Μαλακώνει τα χέρια κι αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση μετά.
  • Le petit marseillais αφρόλουτρο με άρωμα Αμυγδάλου. Πολύ ωραίο το άρωμά του και διαρκεί. Είναι ό,τι πρέπει για ένα αναζωογονητικό ντουζ. Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν ότι με δυσκόλεψε στο ξυράφι. Χρειάστηκε μεγάλη ποσότητα για να δημιουργηθεί κατάλληλος αφρός, ώστε να μην υπάρξουν ερεθισμοί.  Για όσες δε χρησιμοποιούν ξυράφι, είναι μια χαρά!
  • Le petit marseillais σαμπουάν με άρωμα Λυναριού και γλυκού αμυγδάλου. Ωραίο το σαμπουάν, χωρίς κάτι το ξεχωριστό ή κάτι το ενοχλητικό. Κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει τα μαλλιά. Εγώ έκανα 3 λουσίματα, αλλά έχω μακρύ και ατίθασο μαλλί και κάποιες φορές κάνω 3 λουσίματα αντί για δυο, ούτως ή άλλως.
  • Pantene μαλακτικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Απλά φανταστικό. Μυρίζει ωραία και ξεμπερδεύει και μαλακώνει τα μαλλιά αμέσως.
  • Το επόμενο προϊόν είναι λίγο περίεργο που το βάζω εδώ, αλλά επειδή αποδείχθηκε σωτήριο, θα το αναφέρω. Είναι η οδοντόπαστα Colgate Sensitive. Πριν λίγο καιρό, δοκιμάζοντας είτε κρύα είτε ζεστά, με πονούσαν αρκετά τα δόντια μου. Έτσι ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτή την οδοντόπαστα και είδα εντυπωσιακά αποτελέσματα πολύ γρήγορα! 
Αυτά τα προϊόντα δοκίμασα πρόσφατα. Θα ήθελα να δω και τα δικά σας σχόλια!!

Βάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment