Friday 12 July 2013

Τα τέλεια χείλη!

Γεια σας και πάλι! Σήμερα θα σας πω για το πώς μπορείτε εύκολα να αναδείξετε τα χείλη σας.

Τα χείλη θεωρώ είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που έχει να αναδείξει μια γυναίκα! Στην τελική, δεν βάφεσαι καθόλου, φοράς ένα κραγιόν κι έφυγες!

Γενικά το κραγιόν, δίνει στο μακιγιάζ την
τελική πινελιά. Δένει τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και δίνει ζωντάνια. Επειδή τα χείλη είναι το πιο αισθησιακό χαρακτηριστικό του προσώπου, πρέπει να δίνουμε αρκετή προσοχή όταν βάζουμε κραγιόν.

Tip to tip:

  • Πρώτα απ' όλα, για να έχουμε ένα διαρκές αποτέλεσμα, όταν βάζουμε make-up, στο τέλος περνάμε και μια τα χείλη. Αν δεν χρησιμοποιείτε make-up, μπορείτε να βάλετε λίγο concealer. Όπως και να έχει, στο τέλος, εφαρμόστε και λίγη πούδρα. Αυτό, εκτός από διάρκεια θα δώσει και ένταση στο χρώμα.
  • Έπειτα, εφαρμόστε μολύβι για περίγραμμα. Αν έχετε λεπτά χείλη, μπορείτε να κάνετε τη γραμμή ακριβώς στο τελείωμα των χειλιών. Προσοχή μην το παρακάνετε. Το σημαντικό εδώ είναι να βάλετε και λίγο χρώμα στα χείλη. Εκτός από διάρκεια, θα σας προσφέρει και καλαισθησία. Δηλαδή, αν φύγει το κραγιόν σας, δε θα μείνετε μόνο με το περίγραμμα, αλλά θα έχετε ένα ομοιόμορφο χρώμα.
  • Όταν εφαρμόσετε το κραγιόν, χαλαρώστε τα χείλη σας και ανοίξτε τα ελαφρώς. Ξεκινήστε από τη μέση των χειλιών και συνεχίστε προς στις εξωτερικές γωνίες.
  • Τέλος, για να δώσετε λάμψη και όγκο στα χείλη σας, εφαρμόστε λίγο lip gloss στο κέντρο του κάτω χείλους.
Τόσο απλά!!!
Tip to tip lipstick
Perfect kiss lipstick by Avon


Colortrend lipstick by Avon


Οδηγός χρωμάτων για κάθε περίσταση


Τώρα που είναι καλοκαίρι, δοκιμάστε τα ανοιχτά κι έντονα χρώματα όπως φούξια, κοραλί και κόκκινο!

Προσωπικά, το τελευταίο διάστημα, χρησιμοποιώ μόνιμα το κόκκινο! Συγκεκριμένα φοράω την απόχρωση Red Embrace από τα νέα κραγιόν της Avon, Perfect Kiss. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ακόμα και το πρωί! Είναι πολύ ενυδατικό και διαρκές! Τι άλλο να θέλω!?! Τολμήστε το κι εσείς!

Βάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

Perfect kiss Red Embrace by Avon

No comments:

Post a Comment