Friday 10 October 2014

Η τάση στο μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015!!!!

Καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα! Παρασκευή σήμερα κι έχει κι ωραία μέρα! Σα να ξεχάσαμε πάλι ότι είναι φθινόπωρο!
Τις τελευταίες μέρες όπου και να δω λένε για το έντονο μακιγιάζ που προστάζει η φετινή σεζόν!
Πράσινο, μαύρο, πετρόλ, μπλε, φουξ κι όποιο έντονο χρώμα μπορείτε να φανταστείτε!
Στην εβδομάδα μόδας, οι σχεδιαστές κι οι Make-up artists τόνισαν κυρίως τα μάτια, αφήνοντας τα χείλη σε πιο nude τόνους. Ψάχνοντας όμως σε περιοδοκά και σε blogs, τα έντονα χείλη παραμένουν σε αποχρώσεις του μωβ και του ζεστού μπορντώ.
Προσωπικά, πάντα ήμουν λάτρης του έντονου μακιγιάζ, και κυρίως του έντονου χρώματος στα χείλη. Τα nude χρώματα δε μου πάνε καθόλου. Επομένως, φέτος είναι η καλύτερή μου!
Έτσι λοιπόν κι εγώ σας προτείνω φέτος να δοκιμάσετε το έντονο! Προμηθευτείτε λοιπόν μια (όχι παραπάνω αν δε βαφόσασταν ποτέ έντονα) παλέτα με έντονα χρώματα, όπως πράσινο, πετρόλ ή σκούρο μπλε, και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Για κραγιόν προτιμήστε κάτι σε μωβ-δαμασκινί που είναι must για αυτήν την περίοδο.
Tip to tip: Εάν γενικά δεν είστε υποστηρικτής του έντονου μακιγιάζ, αλλά φέτος λέτε να το τολμήσετε, πριν αποφασίσετε να βγείτε έξω, δοκιμάστε μερικά looks στο σπίτι πρώτα. Όχι για κάνα σοβαρό λόγο, απλώς την πρώτη φορά θα σας φανεί περίεργο και μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα και να "χαθεί η μαγεία". Επίσης, έτσι θα μάθετε να δουλεύετε καλύτερα αυτά τα χρώματα!

Οι προτάσεις της φετινής εβδομάδας μόδας:
















Bάλτε όλα τα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment