Thursday 6 March 2014

Guerlain Meteorites- Η νέα ανανεωμένη σειρα

Καλησπέρα σας! Ο καιρός της τελευταίες μέρες θυμίζει Απρίλη κι όχι Φλεβάρη! Γι' αυτό και θα πούμε σήμερα λίγα λόγια για την ανοιξιάτικη τάση στο μακιγιάζ! Και το χρώμα αυτής: ροζ! Ναι! Λάτρεις αυτού του χρώματος, ήρθε η σειρά σας! Ανοιχτό, σκούρο, απαλό, έντονο, ματ κι ιριδίζον! Όλα!


Συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσω τη νέα, ανανεωμένη, ανοιξιάτικη σειρά της Guerlain, γιατί μου προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον. Μόνο και μόνο που τα βλέπεις τα θέλεις!
Η νέα κι ανανεωμένη ανοιξιάτικη κολεξιόν Meteorites κι οι δημιουργοί της είχαν σκοπό να αποδώσουν την μαγεία των μετεωριτών στα προϊόντα τους. Πολύ εντυπωσιακές και θηλυκές συσκευασίες! Παριζιάνικη ατμόσφαιρα! Και ξεκινάμε!
Πρώτο απ' όλα και πιο εντυπωσιακό, είναι το προϊόν με τις πέρλες! Τι να πω γι' αυτό?! Δείτε μόνοι σας τα χρώματα! Ανάλογα με τους τόνους και τους υποτόνους σας, υπάρχει ο κατάλληλος συνδυασμός χρωμάτων, μόνο για εσάς! Και το πινελάκι, απίστευτο! Μικρό και φυσικά ροζ!


Πούδρα λάμψης για θαμπές επιδερμίδες. Δείτε συνδυασμό χρωμάτων!

Πούδρα λάμψης με προστασία από τις ακτίνες UV. Προσδίδει λάμψη, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται ματ. Μαγικό!

Primer σε μορφή πέρλας. Διαχέεται στο δέρμα κάνοντάς το αψεγάδιαστο.

Και πολλά πολλά ακόμα προϊόντα! Προσωπικά μαγεύτηκα από τις πολύχρωμες πέρλες και το primer! Εσάς ποιο προϊόν σας άρεσε?

Bάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και φυσικά μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!


No comments:

Post a Comment