Tuesday 6 August 2013

Review Ιουλίου

Καλησπέρα σε όλες και πάλι!

Αυτός μήνας ήταν φανταστικός! Πρώτον, γιατί άρχισαν οι διακοπές και δεύτερον γιατί είχα τον χρόνο να δοκιμάσω πολλά νέα προϊόντα για να σας παρουσιάσω.
Ξεκινάμε λοιπόν!

Review Ιουλίου
  1. Σαμπουάν Garnier με αλόη βέρα. Μυρίζει απίστευτα! Για κάποιο λόγο το άρωμά του μου φέρνει καλοκαιρινές αναμνήσεις. Είναι ένα διάφανο σαμπουάν, αλλά χρειάστηκα  λουσίματα αντί για τα συνηθισμένα . Επίσης, δεν κάνει πολύ αφρό, πράγμα που στην τελική δε σημαίνει και τίποτα. Απλώς το αναφέρω, γιατί εμένα μου αρέσει ο αφρός.
  2. Αφρόλουτρο Lux. Κάνει ωραίο αφρό και μυρίζει πολύ ωραία! Έχει και γκλιτεράκι, αλλά μετά το ξέβγαλμα δε μένει κάτι.
  3. Μαλακτικό που δεν ξεβγάζεται για λάμψη Avon Advanced Teqniques. Είναι ένα αρκετά υδαρές προϊόν που εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Δεν αφήνει λιπαρότητα, αλλά δεν κάνει styling. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ τέτοιο μαλακτικό και είμαι πολύ ικανοποιημένη.
  4. Αγωγή ενυδάτωσης για τα μαλλιά που δεν ξεβγάζεται Avon Moisture IQ. Τα λόγια είναι περιττά. Σε συνδυασμό με το μαλακτικό που αναφέρω παραπάνω, έφερα τα μαλλιά μου σε πολύ καλά επίπεδα. Έφυγε η αγριάδα που είχαν, επειδή λόγω ζέστης τα είχα συνέχεια πιασμένα, σε 10-15 μέρες! Το άρωμά του είναι πολύ ωραίο και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον προϊόν styling.
  5. Χαλάουα Simoun με αρωμα βανίλιας. Λατρευτό άρωμα! Είναι και ελληνικό προϊόν! Εύκολη διαδικασία δεν ήταν. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και το δέρμα πολύ απαλό. Το τέλειο με την χαλάουα είναι ότι σε αντίθεση με το κερί, ξεβγάζεται με νερό! Με παρέα, αντέχεται!
  6. Βάση νυχιών Avon Rrvitacool. Απίθανο προϊόν! Είναι η καλύτερη βάση που έχω δοκιμάσει! Όταν εφαρμόζεται, αμέσως νιώθετε μια κρυάδα πάνω στο νύχι. Τα κάνει αρκετα σκληρά και τα προστατεύει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα. Και σε αντίθεση με άλλες βάσεις, κρατάει για αρκετές μέρες.
  7. Βάση νυχιών σε τζελ κατά του σπασίματος. Επίσης πολύ καλό προϊόν. Κάνει εξίσου καλή δουλειά με την Revitacool, αλλά δεν κρατάει το ίδιο.


Βάλτε κι άλλα χρώματα στην καθημερινότητά σας και μην ξεχνάτε η ζωή είναι beauty-full of colors!!!

No comments:

Post a Comment